Автономний обігрівач дизельний Сінь Джі (LFBros) QG5.0, (5.0кВт, 12B) та його необхідність

 

Коли настають холоди, власники різних транспортних засобів, а також їх пасажири думають лише про те, як би не сідати у холодну машину. Крім холодного сидіння, водій витрачає багато часу на те, щоб прогріти автомобіль та очистити заледеніле скло.

У ці моменти доводиться проходити через низку неприємних процедур. Крім того це також згубно впливає на знос деталей та різних механізмів самого транспортного засобу. Коли панує низька температура, багато хто стикається з проблемами запуску силового агрегату та його прогріванням. Тут зможе допомогти автономний обігрівач Сінь Джі 5.0 кВт, 12B. Прилад був спеціально розроблений для прогрівання салону та вантажного відсіку транспортного засобу.

Виготовлення та призначення Сінь Джі обігрівач 5.0кВт, 12B

Виготовляється Сінь Джі 5.0кВт, 12B для того, щоб обігрівати салон, кабіну або вантажний відсік транспортного засобу. Здійснює свої функції Lf bros 5.0 кВт, 12B як від вбудованого бака ємністю на 10 літрів (вистачає на 24 години безперервної роботи), так і від бака транспортного засобу. Живлення електричної частини Сінь Джі автономки 5.0кВт, 12B походить від бортової мережі 12В.

Нагрівання здійснюється в автоматичному режимі для підтримки заданої температури. Відповідає за це мікропроцесор та датчики зворотного зв'язку. Так як при розробці Lf bros 5.0кВт, 12B дотримувалися норм Євро-3, то кожний водій зможе зігріти автомобіль навіть на зоні паркування, де забороняється постійна робота мотора. Більше того, автономка Сінь Джі 5.0 кВт, 12B працює так тихо, що ви можете спокійно спати в машині. Варто також підкреслити важливу особливість Синь Джі обігрівача 5.0 кВт, 12B. Агрегат має опцію гасіння іскор на вихлопі. Це гарантує безпеку при експлуатації приладу на спецобладнанні, призначеному для перевезень вибухонебезпечних та горючих вантажів.

Функціональність обігрівача Сінь Джі

Головними перевагами обігрівача Сінь Джі слід підкреслити можливість автоматичного нагріву, автоматичної діагностики та підтримання відповідної температури.

До важливих функцій агрегату також відносять:

  • мала витрата палива;
  • тихий;
  • запобігає займанню;
  • здатний довго працювати без перерв.

Придбати Сінь Джі обігрівач можна в нашому інтернет-магазині «Болгарка.укр» за вигідною ціною. Досвідчені фахівці завжди допоможуть з вибором та підберуть для вас найбільш оптимальний варіант.

+ 0 -
  • 271

Добавить комментарий