8 найкращі альтернативи Lego для дітей

 Я люблю LEGO. Наші хлопці люблять LEGO. Я витратив незліченну кількість годин, збираючи набори та випадкові речі зі своїми хлопцями, і продовжуватиму це робити. Я не публікую це, щоб утримати когось від покупки LEGO. Натомість цей список призначений для того, щоб надати інші варіанти, незалежно від того, чи є проблема бюджету, чи ви шукаєте дещо іншу будівельну іграшку.

LEGO — не єдина конструкторська іграшка в місті. Ми дослідили та купили (або запропонували як подарунки родині та друзям) багато альтернатив LEGO для наших хлопців. Я використовував багато. Не всі, зауважте, але багато.

Якщо з будь-якої причини ви шукаєте заміну LEGO, це місце для вас. Перш ніж перейти до списку, є два міркування щодо альтернатив LEGO. Вони є:

  • LEGO альтернативи: під цим я маю на увазі те, що частини більш-менш однакові, але підпадають під інший бренд. Фактично, вони фактично з’єднуються з конструкторами LEGO, тому вони є життєздатним варіантом (часто дешевшим), який можна поєднувати з існуючим LEGO. Недоліком є ??нижча вартість перепродажу та проблеми безпеки.
  • Іграшки схожі на Лего: ще один підхід до альтернатив LEGO – це іграшки типу конструкторів, які не є LEGO або чимось схожі на LEGO.
  • Інші конструктори: це альтернативи, оскільки вони будують іграшки загалом.

A. Клони LEGO (сумісні з LEGO)

Цей перший список містить усі бренди, які сумісні з кубиками LEGO. Це стало можливим через те, що LEGO програла судову справу з Qman.

Купуючи аналоги LEGO, варто пам’ятати про вартість перепродажу та безпеку .

Хоча ми здебільшого купували кубики бренду LEGO, ми придбали кілька наборів інших брендів. У нас є місцевий магазин іграшок , який продає не LEGO, а Mega Brands, тож, коли там, ми купуємо саме це. Вони сумісні з кубиками LEGO, тому після того, як набори будуть готові, ми змішуємо їх у ваннах.

Коли я поїхав у подорож, де відвідав авіаносець «Мідвей» у Сан-Дієго, я купив своєму синові набір вертольотів Apache бренду Sluban, сумісний із LEGO. Куплений набір я виклав нижче під Слубаном.

1. Слубан

Sluban трохи дешевший за LEGO, і вони пропонують широкий вибір наборів. Однак для деяких наборів клієнти зазначили, що завершена іграшка погано тримається разом .

Ми купили набір Sluban для нашого сина, і я подумав, що він дуже хороший, і я створив багато наборів LEGO за ці роки. Гелікоптер нагорі був міцним, і його було цікаво будувати. Якщо ви любите військові речі, Sluban пропонує хороший вибір цього.

2. Ausini

Якщо вам подобається «Зоряний шлях», Kre-O для вас. Фрагменти працюють з LEGO. Інші речі, які ви можете будувати, це Трансформери та Підземелля та Дракони.

3. Banbao

За свої гроші BanBao виглядає чудово і якісно. Я люблю купити конструктори Banbao так як це якісний набір блоків з Китаю, який є сумісним з Лего.

B. Концепція, схожа на LEGO: клацайте або складайте разом іграшки

4. DUPLO®

Коли нашому старшому було 2 роки, я хотів почати будувати з ним LEGO. У дитинстві я грав у LEGO і не міг дочекатися, щоб повернутися. Однак дворічні діти занадто малі для звичайного LEGO. Рішенням LEGO є їх лінійка DUPLO®, яка складається з більших блоків. Обом нашим синам це сподобалося.

5. Юника

Юника конструктори є «зеленою» іграшкою, оскільки вони виготовлені з переробленого пластику та не містять BPA або PVC. Ви можете мити їх у посудомийній машині. Чудово підходить для зовсім маленьких дітей.

6. IBlock (магнітні конструктори)

Я справді не бачу привабливості магентних іграшок, але обидва моїх хлопчики із задоволенням від них потрапляють. Ми ніколи їх не купували, тому що вони є у деяких їхніх друзів, а також у громадському центрі, який ми відвідуємо. Я думаю, що їм подобається магнітний аспект (здається, магніти зачаровують дітей).

7. Marble Run від Marble Genius

У той час як для трохи старших дітей (тобто не малюків), мало дітей, яким не подобається створювати мармурові траси. Вони не тільки люблять будувати біг, але й із задоволенням грають з ним, коли його побудували. Вони можуть бути складними в тому, що створення має бути розроблено так, щоб кулька могла успішно пройти курс, але не надто складними, щоб діти не могли це зрозуміти.

C. Інші конструктори

8. Дерев'яні блоки

Наш старший син у дитинстві любив дерев’яні кубики. Це не буває простіше, ніж це, але він грав з ними щодня, будуючи вежі, стіни та все, що його надихало. Якщо у вас тверда підлога, будьте готові до великої кількості блоків, що розбиваються… це голосно та трясеться.

9. Play Mobil

Play Mobil - дуже популярна іграшка. Будувати не так багато, але ви можете комбінувати та поєднувати декорації, щоб створити дивовижні сцени. Ми ніколи не купували їм жодного Play Mobil, тому що він є у їхніх бабусь і дідусів, тож приємно пропонувати нову іграшку, коли вони туди йдуть.

Всі ці, та набагато більше дитячих конструкторів можна купити, завітавши в магазин іграшок Гуртівня іграшок Рівне. Наша служба доставки відправить цікавий для вас набір прямо до вашого дому по всій Україні.

+ 0 -
  • 264

Добавить комментарий