Оздоровчий центр "Три стихії" у Львові

 Кожна людина потребує відпочинку. І кожна людина під відпочинком має на увазі свої конкретні дії. Хтось віддає перевагу щоденним прогулянкам, хтось перегляду передачі або читання книги, хтось відпочиває, працюючи на присадибній ділянці. Але, безперечно, найкращим видом відпочинка вважається відвідування лазні, які приносять і лікувальний ефект.

Сьогодні салони краси пропонують своїм клієнтам хоча б один вид сауни чи лазні. Оздоровчий центр у Львові пропонує відвідати фінську та римську сауни. Донедавна відвідування лазні вважалося суто чоловічою прерогативою. Однак сьогодні найчастіше відвідують сауни та лазні представниці слабкої половини, оскільки це не лише відмінне проведення часу, а й профілактичні заходи в галузі косметології.

Найпопулярнішими вважаються:

  • фінська сауна;
  • римська сауна;

Фінська сауна є не лише в салонах краси, її охоче встановлюють у будинках та навіть квартирах для особистого користування. Відвідування цієї сауни сприяє очищенню шкіри від старого епідермісу, звільненню пір від сала, поліпшенню кровообігу. До первинного ефекту так само можна віднести і вивід з потом із організму шкідливих речовин та шлаків. Крім того, фінська сауна стимулює роботу серця, збільшує циркуляцію крові шкіри та м'язів, посилює діяльність залоз внутрішньої секреції та сприяє кращому засвоєнню організмом білків, жирів та вуглеводів. Добре прогріваються дихальні шляхи, що спричиняє покращення роботи вентиляції легень, і виводиться молочна кислота, яка провокує втому.

Існує кілька правил відвідування фінської сауни:

  1. щоб уникнути перегрівання, слід постійно витирати з тіла піт;
  2. не можна відвідувати сауну натще і не можна перед відвідуванням переїдати;
  3. лежати на полиці необхідно, загорнувшись у простирадло, голову прикрити необхідно фетровим капелюхом або перев'язати косинкою. Це захистить волосся від висушування;
  4. Перші відвідування повинні тривати не більше 10 хвилин із перервою 20-30 хвилин.

Якщо фінська сауна вважається сухою, тому що гріє тіло суха пара, то римська сауна - волога. Тут гріються паром від високої вологості. Сама парна виконується, як правило, із мармуру або граніту, де використовується виключно термальна вода. Висока вологість при невисокій температурі дозволяє відвідувачам не тільки покращити стан шкіри, але й посилити імунітет. Такій лазні віддають перевагу спортсмени, оскільки після виснажливих тренувань римська сауна розслаблює м'язи. До основних рекомендацій при відвідуванні римської сауни можна віднести заміну мила на олію для кращого проникнення в шкіру і мочалку на щітку для ефективного очищення епідермісу. Такий вид прогрівання дозволяє проводити різні процедури, включаючи масаж. Рекомендується більше пиття, особливо трав'яного чаю.
Оздоровчий центр у Львові "Три стихії" запрошує відвідати свої лазні всіх, хто цінує своє здоров'я та час, хто вміє розслаблятися та отримувати задоволення від парних.

+ 0 -
  • 107

Добавить комментарий