Одесит вбив знайомого і покінчив життя самогубством

16 серпня в Одесі у дворі багатоповерхівки в провулку Успенському знайшли тіло молодого чоловіка. Правоохоронці встановили, що загиблим є 22-річний містянин, який напередодні надав неправдиве повідомлення про розбійний напад щодо себе, – повідомили в ГУНП.
У квартирі хлопця правоохоронці виявили тіло 39-річного містянина з ножовими пораненнями. В оселі були ознаки боротьби та ніж зі слідами крові.

“За попередньою версією слідства, власник житла через численні боргові зобов’язання у власній квартирі вбив знайомого та, аби пояснити наявність поранень на руках, отриманих під час боротьби з потерпілим, одразу ж повідомив до поліції, що двоє незнайомців накинулись на нього з ножем, порізали йому руки та відібрали ноутбук, який він насправді здав у ломбард ще наприкінці липня. Коли ж правоохоронці встановили, що громадянин інсценував злочин, той пішов додому і покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону, розташованого на шостому поверсі багатоповерхівки”, – йдеться у повідомленні.
В рамках провадження, розпочатого за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, призначені ряд експертиз, зокрема, судово-медичну, яка встановить остаточну причину смерті чоловіків. Слідство триває.

 

+ 0 -
  • 0
  • 307

Добавить комментарий