У Тарутино пройшов благодійний ярмарок

Традиційно наприкінці літа, у серпні, у Тарутинській громаді, у дні святкування Незалежності України, проводиться Бессарабський ярмарок. Проте 2022 року, через агресію росії проти України, місцева влада зібрала своїх мешканців разом, замінивши слово «святкування» на слова «допомога”, “благодійність». Тут уперше за всі роки існування ярмарку, він відбувся у незвичному, благодійному форматі.
Сьогодні ворог намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну, тобто забрати нашу Незалежність. Але у нас з вами є хоробрі, мужні Захисники, які ніколи цього не допустять!!! А ми з вами, повинні об’єднатися та всіляко допомагати нашим Воїнам відстоювати територіальну цілісність держави. Тому, саме з цього приводу, сьогодні, вперше, 27.08.2022 року, у нашій громаді пройшов благодійний Бессарабський ярмарок «Разом наближаємо Перемогу», основною метою якого була підтримка морального духу, покращення матеріального становища Збройних Сил України та сприяння вихованню відчуття патріотизму у дітей, молоді та дорослих”, – повідомили на офіційній сторінці громади. 
Учасниками ярмарку стали небайдужі жителі громади, які відгукнулись на заклик організаторів у соціальних мережах. Діти й дорослі, вбрані у яскраві національні костюми, пинесли на ярмарок смачну випічку, дари полів та садів, фрукти, овочі. Усі охочі могли придбати їх у господарів, а виручені кошти організатори передають на потреби ЗСУ.
До усіх учасників благодійного заходу звернувся селищний головаСава Чернєв та керівник Благодійного фонду «Шляхетна справа» Сергій Шутов зі словами подяки за залученість до цієї благодійної справи. Також, за проханням селищного голови, присутні вшанували хвилиною мовчання наших загиблих Героїв у цій страшній війні. Серед них вже є і воїни з Тарутинської громади.
 
+ 0 -
  • 0
  • 520

Добавить комментарий