На Одещині викрили підпільний цех з виготовлення алкогольних напоїв

Двоє мешканців Роздільнянського району Одеської області та їхній знайомий з Одеси виготовляли сурогатний алкоголь та продавали під виглядом брендового. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

На території домоволодіння 39-річного мешканця Розільнянщини функціонував підпільний цех, в якому виготовляли сурогатну алкогольну продукцію, змішуючи етиловий спирт з водою та додаючи барвники і ароматизатори. Така суміш реалізовувалася під виглядом продукції відомих світових марок.

Ініціатором кустарної алкогольної індустрії був господар обійстя. До просування свого бізнесу він залучив двох знайомих – 47-річну односельчанку та 43-річного одесита.

Правоохоронці вилучили у зловмисників 200 трилітрових тетра-паків сурогатної горілки під час спроби збути її за 60 тисяч гривень, а під час проведення санкціонованих заходів за місцями виготовлення, фасування, зберігання та реалізації алкогольної продукції – кілька ємностей, наповнених спиртовою сумішшю під виглядом віскі та коньяку, етиловий спирт, барвники, спиртометри, лійки, шланги, ваги, бочки, апарат для виготовлення алкогольних напоїв, знаряддя для змішування та розведення барвників, фільтри для очищення води, картонні пакування з етикетками, термоклей для поклейки тетра-паків, активоване вугілля та інше знаряддя, що забезпечувало весь цикл виготовлення алкогольної продукції.

Тепер зловмисникам загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

+ 0 -
  • 0
  • 335

Добавить комментарий