ДБР продовжує розслідування з оборудками на Одеській митниці

Працівники ДБР продовжують розслідувати справу з прихованими від розмитнення товарами на Одеській митниці. Про це повідомили у прес-службі бюро.

Наразі працівники ДБР оглянули 50 контейнерів з елітними автомобілями, технікою, взуттям, алкоголем, будівельними матеріалами та продуктами харчування. Орієнтовна вартість оглянутого товару вже перевищує 300 млн грн. Раніше повідомлялося, що приховані товари оцінили на суму не менше 47 млн грн. Документи на всі товари відсутні, як і відомості про їх власників.

Нагадаємо, детективи ДБР виявили на Одеській митниці понад 130 контейнерів з товарами, у яких нібито сплив термін розмитнення. Митники вчасно не передали ці товари уповноваженим органам для реалізації та направлення коштів у держбюджет чи на потреби ЗСУ.

При цьому, власники товарів не зверталися до митниці щодо їхнього повернення. У ДБР припускають, що йдеться про схему ухиляння від сплати податків. Відзначимо, що окремі комерсанти відреагували на заклик ДБР та вже намагаються офіційно сплатити відповідні штрафні санкції та митні збори.

+ 0 -
  • 0
  • 267

Добавить комментарий