Посилки, пенсії та платежі: як працюватиме "Укрпошта" при блекауті

За словами Ігоря Смілянського, компанія створює програму стійкості, яка має спрацювати за будь-яких обставин. Понад 3 тис. відділень "Укрпошти" продовжать роботу, якщо в Україні відбудеться новий блекаут через російські ракетні удари по енергетиці. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

Також, за його словами, на "Укрпошті" триває підготовка до можливого масового відключення світла і поштовий оператор вже прорахував критичну кількість працівників, які мають бути на роботі та забезпечити виплату пенсій, прийняття платежів, доставлення посилок.

Якщо блекаут таки буде, у компанії насамперед виплачуватимуть соціальну допомогу. Також намагатимуться зберегти ще низку операцій:

виплату пенсій;
забезпечення побутових товарів, "які люди базово можуть купити".
Ще компанія закуповує ліжка, печі-булер'яни та створює запаси їжі — якщо у співробітників не буде можливості виїхати додому, вони зможуть відпочити на робочому місці та продовжити роботу, коли система відновиться. Крім того, якщо у великих містах зупиниться робота базового відділення "Укрпошти", для українців буде організовано роботу пересувних відділень компанії.

"Ми розробляємо програму стійкості, яка має спрацювати за будь-яких обставин", — розповів Ігор Смілянський.

+ 0 -
  • 0
  • 929

Добавить комментарий