З портів Великої Одеси вийшли ще вісім суден із нашим зерном

З портів Великої Одеси вийшли ще вісім суден з 238,6 тис. тонн агропродукції, яка призначена для Азії та Європи. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України на своїй сторінці у Фейсбук.

Міністерство також повідомляє, що очікують своєї черги ще 23 судна, яки стоять у портах Великої Одеси. На них завантажують 690 тис. тонн української агропродукції.

«З 1 серпня з портів Великої Одеси вийшли 550 суден, які експортували 13,8 млн тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки», - сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що Мінагрополітики нещодавно повідомило, скільки зерна вдалося зібрати в Україні незважаючи на масштабні військові дії та захоплення російським ворогом нашої землі.

Раніше повідомлялося, знищення сільськогосподарських виробництв, техніки, складів, худоби та врожаю в поєднанні з логістичними перепонами внаслідок військових дій вже завдало Україні збитків, які вираховуються мільярдами доларів США.

Відомо, що білорусь погодилася на транзит українського зерна через свою територію для подальшого експорту з литовських портів.

+ 0 -
  • 0
  • 475

Добавить комментарий