На Одещині прикордонники ліквідували канал незаконного переправлення осіб через кордон

Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали організатора та його пособників під час спроби незаконного переправлення через державний кордон двох чоловіків призовного віку.

Організаторами злочинної схеми виявились місцеві жителі Одещини, віком від 24, 31 та 37 років. Для втілення своєї оборудки чоловіки зареєстрували телеграм-канал, яким і скористались два жителі Вінницької та Харківської областей. За послуги незаконного переправлення ділки правили від 1500 до 3800 доларів США з кожного.

Під час проведення обшуку у фігурантів справи було вилучено грошові кошти в сумі 10300 доларів США, ймовірно отриманих від незаконних дій.

За ознаками вчинення кримінального правопорушення за статтею 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 9 років.

Заходи з ліквідації каналу незаконного переправлення осіб через державний кордон здійснювали оперативники Білгород-Дністровського та Подільського  прикордонних загонів спільно з співробітниками внутрішньої та власної безпеки ДПСУ, Управління міграційної поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури.

+ 0 -
  • 0
  • 286

Добавить комментарий