Експерти назвали «пожирачів» заряду акумулятора, які є в будь-якому смартфоні

Швидка розрядка батареї смартфона може свідчити про її деградацію. Водночас вона може бути та наслідком роботи функцій, які заведено називати “пожирачами” заряду. За словами експертів, відключивши дві необов’язкові функції, можна легко продовжити час роботи мобільного пристрою.

Мало хто знає, що швидкість розрядки акумуляторного блоку прямо залежить від рівня гучності. Для роботи динаміка потрібна електроенергія. Що голосніше він відтворює звук, то більше енергії йому потрібно. Зменшення рівня звуку призводить до скорочення енергоспоживання.

Другим “пожирачем” є вібровиклик. Він призначений для сповіщення користувача про вхідні повідомлення і дзвінки. За словами експертів, використання вібровиклику актуальне в умовах, коли користувачеві доводиться переводити смартфон у беззвучний режим. Найчастіше люди роблять це в кінозалах, театрах, на лекціях тощо. У повсякденному житті від вібросигналу немає ніякого толку, оскільки він дублює мелодію виклику. Відключивши вібросигнал, можна збільшити час роботи гаджета на одному заряді акумулятора.

+ 0 -
  • 0
  • 366

Добавить комментарий