В Одеської області дітям показали спектакль про любов та відповідальність

У Болграді місцеві дітлахи з пришкільних таборів відвідали театральну виставу.

Прем’єру спектаклю «Коти – біженці» подарували дітям актори самодіяльної театральної студії «ОнгЪл» Болградської міськради.

Через історії чотирьох котів, які вимушені тікати від російської агресії,  малечі розповіли про те, з чим стикаються люди та тварини в Україні через російську агресію.

Відзначимо, що ця вистава,  яку поставила режисер-постановник Наталя Волошина, яка на початку повномасштабного вторгнення переїхала в Болград з Миколаєва, про людяність, любов та відповідальність, про те, що кожний (і людина, і  тварина) потребує уваги тих, то находиться поруч.

Для тих, хто не встиг потрапити на виставу, «Коти-біженці» замурличуть на сцені КЗ «Центр культури та дозвілля» завтра, 10 червня. Початок вистави о 16.00.

Додамо, що у червні Самодіяльна театральна студія «ОнгЪл» планує подарувати мешканцям Болградської територіальної громади п’ять вистав ( у тому числі дві прем’єри), які пройдуть у різних населених пунктах громади.

Всі вистави є безкоштовними та організовані на честь воїнів Збройних Сил України. Тому на кожній театральній події буде стояти скринька для пожертв на потреби Захисників, повідомили в «ОнгЪл».

 

+ 0 -
  • 0
  • 363

Добавить комментарий