На Одещині змінять напрямок автотранспорту через ремонтні роботи залізниці

З 09:00 години 28 червня по 20:00 годину 30 червня в межах залізничного переїзду колія №121 станція Ізмаїл — Порт Угольний проводитимуться ремонтні роботи. Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

Вказана колія знаходиться на ділянці автомобільної дороги М-15 Одеса — Рені (на Бухарест), км. 235+644 м.

Через ремонтні роботи будуть застосовані обмеження руху на окремих ділянках відповідно до наступних схем:

Рух вантажного автотранспорту, що прямує до міста Рені (порт Рені, МАПП «Рені — Джурджулешти»), МАПП «Орлівка — Ісакча», а також у порт «Ізмаїл» буде здійснюватися згідно схеми організації дорожнього руху через села Банівка, Василівка, Каракурт та місто Болград. Так само рухатиметься транспорт і у зворотньому напрямку;

Рух вантажного транспорту, що прямує до міста Ізмаїл на вулицю Нахімова, залишається незмінним, а саме здійснюється через вулицю Єдності за вже узгодженою схемою руху;

Рух пасажирського та легкового автотранспорту, що прямує до міста Рені, МАПП «Рені-Джурджулешти», МАПП «Орлівка — Ісакча» буде здійснюватися через місто Ізмаїл, за таким напрямком: М-15 — проспект Незалежності — вулиця Рєпіна — вулиця Гагаріна (нова назва Європейська) — вулиця Станційне селище — вулиця Болградське шосе — М-15. У зворотному напрямку рух буде організовано так само.

Зі схемами руху автотранспорту можна ознайомитися на фото нижче.

Патрульні поліцейські звертаються до водіїв з проханням заздалегідь планувати свої подорожі та звертати увагу на зміну дорожньої обстановки.

 

+ 0 -
  • 0
  • 244

Добавить комментарий