В Одеській області чоловік побив товариша та заволодів його автомобілем

У Володимирівці Окнянської ОТГ Одеської області п’яний чоловік побив товариша до втрати свідомості і заволодів його автомобілем. На краденій автівці молодик врізався в електроопору.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Нетверезий 26-річний правопорушник не впорався з керуванням краденого автомобіля Chevrolet Aveo, з’їхав з дороги та зіткнувся з електроопорою. Кермувальник відбувся подряпинами. Перевірка на «Drage» показала в його організмі 2,28 проміле алкоголю.

69-річного власника транспортного засобу правоохоронці виявили вдома у непритомному стані. Постраждалого ушпиталили, У чоловіка переломи ребер, черепно-мозкова травма та інші тілесні ушкодження, кваліфіковані судово-медичним експертом як тяжкі.

Як виявилося, молодик разом із літнім знайомим вживали спиртні напої, але потім між чоловіками виник конфлікт. Гість просив відвести його додому в інше село, а господар відмовився, бо не збирався керувати автомобілем у стані сп’яніння. Розлючений відмовою зловмисник кулаками побив пенсіонера, а потім, побачивши на столі ключі від його транспортного засобу, вирішив самостійно скористатися ним – сів в автівку і поїхав геть, втім по дорозі врізався в електроопору.

Тепер правопорушникові загрожує до восьми років ув’язнення.

+ 0 -
  • 0
  • 157

Добавить комментарий