В Одесі вночі зіткнулися легкова машина та мікроавтобус

Масштабна аварія сталася в Одесі 14 липня вночі. Один із пасажирів легковика – 53-річна жінка - у стані коми була госпіталізована до реанімації, інших, із травмами різних ступенів тяжкості, доправили до лікарні.

Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр ЕМД та МК) в Одеській області.

Одна людина у комі та четверо травмованих у різному ступені тяжкості були доставлені до міської клінічної лікарні внаслідок зіткнення легковика та мікроавтобуса в Одесі.

«Після дзвінка на номер «103» перші медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області прибули на місце вже за 5 хвилин», – повідомляють співробітники «швидкої».

До лікарні ушпиталювали 19-річного хлопця – із політравмою у стані середньої тяжкості, 62-річного водія легковика, який отримав закриту черепно-мозкову травму, забої та переломи, а також 53-річну жінку – її у стані коми направили до реанімації.

22-річний пасажир і 24-річний водій мікроавтобуса із закритими черепно-мозковими травмами та забоями також були доправлені до медзакладу.

У допомозі постраждалим були задіяні три бригади Центру ЕМД та МК Одеської області.

За даними поліції, на перехресті вулиць Космонавтів та Генерала Петрова зіштовхнулися Daewoo Lanos та мікроавтобус Volkswagen Transporter. Постраждали, за даними поліції, четверо людей.

Обох керманичів перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

+ 0 -
  • 0
  • 231

Добавить комментарий