В Тарутино невідомі отруїли вуличних собак, які були чиповані

В Тарутино Одеської області невідомі отруїли вуличних собак, які були чиповані. Одразу три випадки загибелі тварин були зафіксовані лише за останні декілька днів.

Собак отруїли напередодні вихідних, в центрі селища. Чиновники впевнені, що отруєння – це не випадковість, а, скоріш за все, умисне вбивство.

Одразу після загибелі тварин працівники селищної ради звернулися до ветеринарної служби громадської організації «Зооконтроль», яка проводила їх стерилізацію та щеплення ще наприкінці травня.

Спеціалісти пояснили, що після їх роботи, пройшов тривалий час та вона виконувалася з дотриманням усіх ветеринарних і санітарних вимог. Крім того, після операції декілька днів собаки перебували на ветпункті під наглядом працівників ГО «Зооконтроль» і тільки після цього їх повертали у місця постійного проживання.

Зазначимо, що за літній час випадки отруєння собак на Одещині були помічені не вперше. Так, 23 червня у Кілії невідомі отруїли понад 30  безхатніх чотирилапих. Волонтери зазначають, що більшість отруєних тварин були стерилізованими та мали кліпси.

+ 0 -
  • 0
  • 154

Добавить комментарий