В Одесі чоловік тяжко травмував кувалдою знайомого

В Одесі чоловік тяжко травмував кувалдою знайомого.

Як повідомляють джерела, інцидент трапився біля одного з кафе, розташованих на вулиці Мала Арнаутська. Двоє місцевих мешканців віком 32 та 42 роки познайомились у закладі та під час спільного вживання алкогольних напоїв вийшли на вулицю покурити. Під час перекуру між новими приятелями виник конфлікт, в ході якого молодший з чоловіків схопив кувалду, яку саме залишив біля входу до закладу, та побив нею опонента.

Постраждалого було госпіталізовано з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток черепа.

Зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки та заподіяння тілесних ушкоджень середньої важкості, затримано відповідно до статті 208 КПК України. Скоєного чоловік не заперечує.

Встановлено, що зловмисник приніс знаряддя злочину до кафе, щоб «з’ясувати стосунки» з чоловіками, з якими напередодні посварився, але питомих громадян у закладі не знайшов.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

+ 0 -
  • 0
  • 193

Добавить комментарий