На Одещині потяг наїхав на мотоблок

Вчора, 24 липня, на перегоні Заплази-Жеребкове сталась серйозна ДТП за участю потяга та мотоблока. Внаслідок аварії керманича сільськогосподарської техніки довелось швидко госпіталізувати до медичного закладу. Про це повідомляє обласна поліція. 

38-річний водій мотоблока увечері їхав через залізничний переїзд. Незважаючи на заборонний сигнал світлофора і звукові сигнали, які подавав машиніст пасажирського потяга, чоловік вирішив не зупинятись перед залізничним переїздом. В результаті чого сталося зіткнення.

Горе-водій після “близької зустрічі” з потягом зазнав тяжкої травми ноги у вигляді ампутації стопи. Його 49-річна знайома односелиця, яка була поряд у причепі мотоблока, не постраждала. З її слів, чоловік, перед тим, як сісти за кермо, вживав алкогольні напої.

Потерпілого доправили до лікарні, де у нього відібрали біологічні зразки для перевірки на стан алкогольного сп’яніння.

Відомості за даним фактом наразі поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту,  що вони спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або заподіяли велику матеріальну шкоду) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз.

 

+ 0 -
  • 0
  • 271

Добавить комментарий