У Берні пройшов благодійний концерт на підтримку реставрації Одеської музичної школи ім. Столярського

У рамках проєкту «Концерти на підтримку миру в Україні» 29 серпня в бернському музичному форумі Yehudi Menuhin Forum пройшов благодійний концерт, кошти з якого передадуть на реставрацію Одеської музичної школи ім. Столярського, пошкодженої через атаку РФ.

Про це повідомляє у Фейсбуці Посольство України в Швейцарії.

«Швейцарська аудиторія насолодилася світовими композиціями різних епох та народів у виконанні французького скрипаля Жіля Апапа та українського музичного колективу камерного оркестру з Одеської музичної школи ім. Столярського», - йдеться у дописі.

Посол України Ірина Венедіктова у своєму вітальному слові подякувала організаторам за солідарність з Україною та наголосила на важливості продовження всебічної підтримки нашої країни в умовах агресії РФ.

Концерт організовано на підтримку реставрації Одеської музичної школи ім. Столярського, яка є партнером Бернської консерваторії. Внаслідок російських ракетних атак школа була сильно пошкоджена. Зібрані кошти допоможуть молодим музикантам повернутися до навчання.

У литовській столиці вшанували пам'ять видатної української співачки Квітки Цісик, провівши VI Міжнародний вокальний конкурс її імені.

+ 0 -
  • 0
  • 935

Добавить комментарий