Поліцейські розслідують обставини двох смертельних ДТП на трасі Одеса – Рені

Унаслідок аварій, що сталися цими вихідними у Білгород-Дністровському районі, загинули кермувальниця легковика та пішохід.

Перша автопригода сталася 23 вересня близько 14-ї години між селами Миколаївка-Новоросійська та Монаші. Попередньо поліцейські встановили, що 54-річна жителька міста Татарбунари, рухаючись на легковому автомобілі «Toyota Yaris» у напрямку міста Рені, не впевнилась у безпечності свого маневру, здійснюючи обгін виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з позашляховиком «Volkswagen Tоuаreg» під керуванням 41-річної жительки Одеського району, яка рухалася у зустрічному напрямку.

Унаслідок автопригоди кермувальниця легковика загинула на місці, а водійка позашляховика та її 43-річний пасажир отримали незначні ушкодження. Госпіталізація їм не знадобилась.

Друга аварія сталася вчора, 24 вересня, близько 23-ї години у місті Білгороді-Дністровському. Попередньо встановлено, що 40-річний житель Рівненщини, здійснюючи рух заднім ходом на тягачі «SCANIA» з напівпричепом, не впевнився в безпечності руху та допустив наїзд на 66-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу. Унаслідок дорожньо-транспортної події жінка загинула на місці події до приїзду швидкої допомоги.

+ 0 -
  • 0
  • 149

Добавить комментарий