Дослідники Пентагону фіксують сотні повідомлень про НЛО щомісяця

Департамент з дослідження всіх видів аномалій (AARO) при Пентагоні відзвітував про отримання сотень повідомлень про неопізнані літаючі об'єкти щомісяця. Про це повідомили журналісти CNN.

За словами глави AARO Шона Кіркпатріка, якщо у серпні 2022 року його департамент отримав близько 650 повідомлень про НЛО, то до квітня 2023 року це число зросло до 800 на місяць. Найчастіше НЛО фіксують у районі військових об'єктів із закритим повітряним простором. Він пов’язує це з тим, що у таких місцях використовуються більш чутливі засоби спостереження.

Приблизно в половині випадків, за твердженням Кіркпатріка, за НЛО помилково приймають повітряні кулі, сміття та інші звичайні речі. Деякі спостереження можуть бути пов’язані зі шпигунськими апаратами, запущеними потенційними супротивниками США. Від 2% до 4% повідомлень, які отримує AARO, стосуються об'єктів, які справді мають аномальні властивості — наприклад, рухаються з надзвичайно високою швидкістю або мають «невідому морфологію».

У вересні повідомлялося, що Пентагон запустив новий сайт, присвячений НЛО. За словами представників відомства, там усі охочі можуть переглянути розсекречені фотографії та відеозаписи НЛО, які мають коментарі фахівців AARO. Тоді ж Головне оборонне відомство США опублікувало інформацію про характеристики типових НЛО на основі звітів за період з 1996 по 2023 рік.

Нагадаємо — наприкінці липня республіканець Тім Берчетт, який займається судовим слуханням у справі про факти розслідування випадків появи НЛО, заявив про те, що інопланетяни існують. Чиновник впевнений, що уряд США знає про них з кінця 19 століття. При цьому, запевнив політик, позаземна цивілізація володіє «абсолютно неймовірними технологіями» і якби інопланетяни хотіли, то давно б знищили людей.

Конгресмен від штату Теннессі наголосив, що бачив переконливі докази існування інопланетян і їхніх космічних кораблів, які заведено називати НЛО. За його словами, апарати кидають виклик усій сучасній фізиці. Такі НЛО можуть переміщатися не тільки у повітрі, а й під водою. Водночас вони не залишають жодних слідів від своїх маневрів.

+ 0 -
  • 0
  • 1 037

Добавить комментарий