Будівельна компанія з Одеси приступила до другого етапу ремонту аеропорту в Румунії

На першій ділянці злітно-посадкової смуги роботи виконані у повному обсязі Одеська будівельна компанія «Автомагістраль-Південь» у Румунії приступила до другого етапу ремонту міжнародного аеропорту міста Сату-Маре. Про це повідомляє пресслужба компанії.

У фірмі, зокрема, зазначили, що за кілька місяців на першій ділянці злітно-посадкової смуги завдовжки 500 метрів роботи виконані у повному обсязі. На другому етапі, для запобігання виникнення тріщин, будівельники вже встелили шар геосинтетичного матеріалу на півкілометровому відрізку летовища, а також асфальтобетоном вкрили другу ділянку злітно-посадкової смуги довжиною 1800 метрів. Варто зазначити, що у Румунію «Автомагістраль-Південь» відрядила для ремонту аеродрому бригади трьох асфальукладних комплексів. Вони працююють здебільшого у нічний час, з сьомої вечора до восьмої ранку. А упродовж дня аеропорт знову приймає та відправляє літаки.

«Трьома виробничими ланками асфальтобетон стелимо на ширину 28 метрів, що забезпечує ідеальну рівність та мінімізуєть кількість стиків. На летовищі старе покриття злітної смуги фрезурують і наносять три шари товщиною понад 20 см із геосинтетичного матеріалу», - розповілили спеціалісти з Одеси. Нагадаємо, що летовище у м. Сату-Маре введено в експлуатацію у 1975 році. Його вперше за майже 48 років експлуатації капітально ремонтують. Крім цього об'єкту, представники цієї будівельної компанії працюють в декількох регіонах України над відновленням інфраструктори, яку пошкодив та зруйнував ворог. 

+ 0 -
  • 0
  • 446

Добавить комментарий