400 дерев та великих гілок повалені в Одесі негодою

В Одесі відомо про повалення 310 дерев та 90 великих гілок. Заявки ще надходять. Комунальні служби міста цілодобово чергують, ліквідовуючи наслідки стихійного лиха. Наразі вже опрацьовані 243 заявки.

Від повалених дерев та гілок найперше звільняють дороги, автомагістралі, пішохідні доріжки, а також прибирають дерева, які заважають проїзду до соціально значущих об'єктів.

Також відомо про повалення двох опор зовнішнього освітлення та багато поривів електромереж. Наразі робітники КП "Одесьміськсвітло" відновлюють пошкоджені мережі, у роботі знаходиться ще 12 адрес.

Потужні пориви вітру з дощем сьогодні вночі ще додали роботи комунальникам: на землі залишається дуже багато опалого листя та дрібних гілок.

Наразі фахівці КП «Міські дороги» виконують роботи з розчищення решіток зливових стоків від опалого листя, гілок та випадкового сміття. За допомогою спецтехніки проводиться промивання рукавів дощових колекторів.

Озеленювачі продовжують розпил та вивіз повалених дерев та гілок, а також прибирання територій парків, скверів та інших підвідомчих територій від опалого листя, гілок і сміття.

+ 0 -
  • 0
  • 234

Добавить комментарий