В новорічну ніч буде діяти комендантська година

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер оголосив, що в новорічну ніч ця міра залишиться чинною через загрозу провокацій. Про це начальник Одеської ОВА повідомив на підсумковій пресс конференції. Олег Кіпер підкреслив, що будь-які публічні заходи в регіоні не заплановані.

Він закликав громадян планувати святкування, враховуючи обмеження роботи громадського транспорту та графік комендантської години. Тим часом правоохоронці в новорічну ніч працюватимуть в посиленому режимі. У разі виявлення осіб під час комендантської години на вилиці буде здійснюватись перевірка документів, а також на порушників чек

ає відповідальність. Додатково, на Одещині діють обмеження, такі як: Заборона використання символіки, що відноситься до націонал-соціалістичних і тоталітарних режимів, а також ношення холодної зброї без спеціального дозволу. Обмеження продажу алкогольних напоїв після 22:00. Заборона на продаж чи використання піротехніки, включаючи феєрверки та петарди. Нагадаємо, з наближенням новорічних та різдвяних свят мешканцям Одеси нагадують, що використання та продаж піротехнічних засобів залишається строго забороненим, незалежно від їх класу. Ця заборона є чинною під час воєнного стану або до видання окремого розпорядження. Незаконний обіг та використання піротехніки тягне за собою відповідальність за статтями 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме 195-6, 159, 160, 164, 173 КУпАП та 296 ККУ. Санкції можуть включати штраф та можливу конфіскацію піротехнічних засобів. Крім того, Кримінальний кодекс передбачає від штрафу до позбавлення волі. 

+ 0 -
  • 0
  • 250

Добавить комментарий