Корупційна справа на Одещині: депутат намагався отримати хабар

На Одещині викрито випадок корупції за участю депутата Білгород-Дністровської райради, який намагався отримати хабар у розмірі 20 000 доларів США від підприємця за допомогу у вирішенні "земельного питання". Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України сьогодні, 12 лютого.

За інформацією, депутат вимагав у приватного підприємця гроші за можливість оренди та подальшої приватизації двох земельних ділянок загальною площею 4 га поблизу села Молодіжне Одеського району. Ці ділянки передбачалося використовуватиме будівництва центру технічного обслуговування транспортних засобів.
За суму в 20 000 доларів США депутат обіцяв вплинути на колег із сусідньої громадсько-територіальної громади (ОТГ) для вирішення питання на їх користь.

Правоохоронні органи затримали депутата під час отримання першої частини хабара, що становить 10 000 доларів США. За клопотанням прокурора підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави", - йдеться в офіційному повідомленні.

+ 0 -
  • 0
  • 94

Добавить комментарий