Одеські поліцейські викрили жителя Хаджибейського району у розповсюдженні наркотичних засобів та психотропних речовин

Чоловіку повідомили про підозру та помістили під варту. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці задокументували, як одесит на вулиці Грушевського за чотири тисячі гривень збув співмістянину особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, обіг якого заборонено, та психотропну речовину амфетамін, обіг якої обмежено. Речові докази поліцейські вилучили і скерували на експертизу, висновками якої підтверджено їх походження.

Після того у помешканні фігуранта поліцейські провели санкціонований обшук, в ході якого вилучили 66 пакетиків та ємність з речовиною рослинного походження, шість пакетиків із кристалічною речовиною, ваги, пакувальний матеріал, а також мобільний телефон з інформацією, яка має інтерес для слідства. Наркотичний вміст речовини рослинного походження підтвердили експрес-тестом і разом з кристалічною речовиною скерували на експертизу.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб, зокрема повторно. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 181 680 грн. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває, встановлюється канал надходження наркотиків та психотропів до підозрюваного та повне коло осіб, з якими він співпрацював», - розповіла слідча територіального підрозділу поліції Тетяна Плахотнюк.

Заходи проводили слідчі відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 за оперативним супроводом працівників управляння карного розшуку ГУНП в Одеській області.

+ 0 -
  • 0
  • 77

Добавить комментарий