Пройдіть онлайн демоверсії тестів НМТ з усіх предметів

Освіта.ua пропонує вступникам 2024 року, а також усім охочим пройти онлайн демоверсії НМТ з усіх предметів, передбачених цьогоріч у мультитесті.

Три з цих предметів є обов’язковими для складання кожним абітурієнтом, який планує вступати до вишу: українська мова, математика та історія України.

Ще один предмет з переліку – українська література, географія, біологія, хімія, фізика, англійська, німецька, французька або іспанська мова – учасник НМТ  обере самостійно під час реєстрації на іспит.

Усі тести розроблені фахівцями Українського центру оцінювання якості освіти і є аналогічними тим тестам, що будуть запропоновані учасникам НМТ при складанні вступних іспитів.

Виконання демонстраційних варіантів тестів допоможе абітурієнтам оцінити свій рівень підготовки, визначити завдання, які потребують додаткової уваги, та зорієнтуватися в часі, що необхідний для виконання завдань.

Після виконання тестів учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових і рейтингових балах.

Окрім демоверсій тестів НМТ за 2024 та 2023 роки, сайт ЗНО-ОНЛАЙН пропонує абітурієнтам усі тести з кожного предмета ЗНО.

Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми, передбачені програмою, з усіх предметів, які будуть представлені на НМТ.

Такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в онлайн-середовищі.

Також майбутні учасники НМТ можуть завантажити на свої пристрої демонстраційні варіанти тестових завдань з усіх предметів, щоб у зручний час потренуватись виконувати тести з предметів, які їх цікавлять, в умовах відсутнього або нестабільного інтернету.

+ 0 -
  • 0
  • 447

Добавить комментарий