Мер Одеси зустрівся з делегацією американського центру Hudson Institute

В Одесі з офіційним візитом перебувають аналітики та керівник американського консервативного аналітичного центру Hudson Institute (США) пан Джон Волтерс.

Основна місія - вивчення поточної ситуації, а також визначення потреб міста.

Під час зустрічі з мером Одеси Геннадієм Трухановим пан Волтерс повідомив, що 6 березня делегація була присутня на похованні маленького Тимофія та його мами, які трагічно загинули внаслідок ворожої атаки 2 березня.

«Всі конфлікти оголюють душу. І це дуже правильно бути зі своїми людьми в цей час. Іноді вам доводиться йти проти течії. Звісно, я розумію, що це дуже виснажує. Але ви - на правильному шляху. І ми сподіваємось, що дуже скоро ситуацію з військовою підтримкою вдасться виправити», - звернувся до міського голови президент Hudson Institute.

Під час діалогу було зазначено, що згідно з проведеним Hudson Institute опитуванням американський народ підтримує Україну, але хоче розуміти план подальших дій українців. Про результати візиту аналітики інституції поінформують американських конгресменів.

Також сторони обговорили наслідки російських ракетних і дронових атак, будівництво укриттів та фортифікаційних споруд, важливість підвищення енергонезалежності Одеси. Крім того, говорили про допомогу міста військовим, співпрацю гілок влади та міжнародну підтримку.

«Для мене важливо, щоб ми дійсно були всі разом до перемоги, щоб ця фраза не перетворилася на просте гасло», - підсумував Геннадій Труханов.

+ 0 -
  • 0
  • 480

Добавить комментарий