Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та Голова Національної поліції Іван Вигівський побували на місці ракетних ударів росії по Одесі

16 березня очільники відомств прибули до південного регіону з робочим візитом. Ігор Клименко разом з Іваном Вигівським та Головою Одеської військової адміністрації Олегом Кіпером оглянули наслідки руйнувань, спричинені росією вчора в рекреаційній зоні обласного центру, та поспілкувалися з представниками Сил безпеки й оборони. Вони подякували усім службам, які працювали на місці ракетних ударів, надавали допомогу постраждалим та ліквідовували наслідки.

«Ми чітко бачимо, що ворог поцілив у цивільну інфраструктуру. І коли представники різних служб приїхали ліквідовувати наслідки та надавати допомогу постраждалим, росіяни підступно вдарили по цій же території ще однією ракетою. В результаті ми маємо жертви серед цивільного населення, працівників ДСНС, лікарів, працівників Національної поліції», - сказав Міністр.

Крім того, очільник міністерства відвідав постраждалих, які проходять лікування у медичних закладах. Ігор Клименко поспілкувався з пораненими та побажав найшвидшого одужання. 

Також Міністр МВС та Голова Нацполіції вшанували пам’ять всіх загиблих від вчорашнього ракетного обстрілу.

«Це один із наймасовіших та ганебних злочинів ворога, який подвійними ударами намагається збільшити кількість жертв серед рятувальників, медиків, поліцейських, хто першими прибуває на допомогу людям.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих», - сказав Голова Нацполіції Іван Вигівський.

15 березня серед дня ворог вкотре атакував ракетами об’єкти цивільної інфраструктури Одеси. Після першого удару під час ліквідації наслідків та надання допомоги пораненим екстреними службами московити підступно нанесли по них другий удар. 

В результаті цього злочину загинуло 21 та поранено більше 70 громадян, 39 наразі лікуються стаціонарно, восьмеро перебувають в тяжкому стані. 

Сьогодні в регіоні оголошено День жалоби за загиблими.

+ 0 -
  • 0
  • 67

Добавить комментарий