Озеленювачі зберігають парки та сквери Одеси

Озеленювачі Комунального підприємства «Міськзелентрест» щодня виконують роботи щодо підтримання в належному санітарному стані парків і скверів міста. Виконуються роботи з поливу і прополювання квітників і молодих дерев, покосу і посіву газонів, видалення та вивезення сухостою, розпушування ґрунту і т. ін.

Крім того, у всіх парках і скверах працівники підприємства регулярно виконують прибирання територій: підмітають доріжки, випорожнюють урни і очищають зелені зони від випадкового сміття.

Підприємством постійно проводяться роботи з поточного ремонту дитячих і спортивних майданчиків, паркових меблів і заповнення пісочниць піском.

Також фахівці підприємства виконують регулярні роботи з валки і обрізання сухих і аварійних дерев, корчування пнів.

Для збереження міських зелених насаджень здоровими і привабливими працівники КП «Міськзелентрест» регулярно виконують демонтаж рекламних табличок, незаконно розміщених на деревах у парках і скверах Одеси. Як правило, рекламні щити прибиваються до дерев металевими цвяхами, що не тільки ускладнює зняття реклами, але й призводить до різних захворювань рослин.

З початку поточного року фахівцями підприємства виконуються роботи з обрізання кущів троянд (81 180 шт.), формувального обрізання плакучих форм дерев (424 шт.), висаджування молодих дерев. Також у теплицях підприємства готується до висадження близько 200 тисяч шт. весняних квітів.

+ 0 -
  • 0
  • 151

Добавить комментарий