До Всесвітнього дня здоров'я в Одесі провели спортивне свято

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я, який відзначався 7 квітня, на базі Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву ім. Літвака Б.Д. м. Одеси відбулося спортивне свято "Зі спортом до мрій!" для дітей із захворюванням на цукровий діабет та їхніх батьків.

Програму свята підготували фахівці Обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Для учасників заходу провели спортивний флешмоб, спортивні естафети та перетягування каната. У батьків була можливість позмагатися у дартс.

Учасники заходу отримали подарунки від організаторів змагань.

Бадьорий настрій всім присутнім на святі підтримували юні артисти танцювального колективу Dancing kids UA (керівник - Лариса Порожнюк), учасники спортивних команд з черліденгу Одеського ліцею № 73 (тренерка - Світлана Кінаш) і Family Благодійної організації «Сім?я» (тренерка - Марія Шуба), а також ведучий Дмитро Богомолов.

Організатор заходу - Громадська організація "Школа діабету" за підтримки Департаменту охорони здоров'я, Управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради та за участі Обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" і відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

+ 0 -
  • 0
  • 593

Добавить комментарий