День Європи: відбулося засідання Ради «Одеське об'єднання національностей»

У рамках святкування Дня Європи в Одесі відбулося засідання Ради «Одеське об'єднання національностей» при Одеському міському голові.

У засіданні також взяли участь представники дипломатичного корпусу, акредитованого в Одесі, благодійних та міжнародних організацій.

Як зазначив мер Одеси Геннадій Труханов, наша стійкість і сила - саме в такому різномаїтті та синергії народної й офіційної дипломатії.

Міський голова подякував за численну допомогу, яка надійшла до Одеси завдяки взаємодії громад та дипломатичних місій зі своїми країнами, а також за благодійну діяльність, яка проводиться місіями й фондами безпосередньо в Одеській громаді.

«Це не просто допомога, це життєво необхідні під час війни речі для забезпечення нашої життєдіяльності. Нам також дуже допомагають наші міста-побратими, працюють Амбасадори, міжнародні організації, фонди. Я вважаю, що наш життєвий устрій, нашу політику управління мультикультурним суспільством потрібно впроваджувати в усій Україні», - сказав Геннадій Труханов.

Крім того, на засіданні був представлений звіт щодо міжнародної співпраці за останній рік. Також кожен присутній мав можливість розповісти про свою діяльність та надати пропозиції щодо подальшої співпраці.

+ 0 -
  • 0
  • 357

Добавить комментарий