"Резерв+" не є аналогом офіційного документа та не має юридичної сили

Інформація в мобільному застосунку для військовозобов’язаних Резерв+ не є офіційним документом, а носить виключно інформаційний характер, наголошують розробники сервісу. Тому застосунок не може використовуватися у випадках, коли військовозобов’язаний має представити відповідний документ.

Про це повідомляють Українські Новини.

У розділі застосунку "Питання і відповіді" запитання про те, чи є офіційним документом інформація, яка відображається в Резерв+ включено до переліку найчастіших питань.

"На жаль, поки що інформація в застосунку Резерв+ з реєстру Оберіг не є офіційним документом", – йдеться в застосунку.

При цьому зазначається, що майбутньому ситуація може змінитися і документи отримають юридичну силу.

"Команда Резерв+ працює над запуском електронного військово-облікового документа, який матиме таку ж юридичну силу, як паперовий", – зазначається у додатку.

Нагадаємо, 17 травня Міноборони оголосило, що запускає мобільний застосунок "Резерв+", призначений для військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Через цей застосунок військовозобов'язані можуть оновити свої облікові дані.

Після запуску 18 травня мобільного застосунку "Резерв+" сотні тисяч громадян намагалися авторизуватися в ньому, через що періодичновиникають труднощі з авторизацією.

+ 0 -
  • 0
  • 717

Добавить комментарий