Одесити поважного віку можуть отримати нові знання на безплатних курсах

Територіальний центр Хаджибейського району оголошує про початок набору на новий навчальний рік в Університеті третього віку.

Навчання стартує з середини вересня.

Усі охочі можуть отримати нові знання та навички на різних факультетах.

Так, мовний факультет пропонує вивчати нові мови або вдосконалювати вже наявні знання. Курси з англійської та української мов допоможуть впевнено спілкуватися та розширювати свій світогляд.

На факультеті здорового способу життя слухачі дізнаються все про здоровий спосіб життя, правильне харчування та фізичну активність.

Освоїти основи роботи з комп'ютером можна на факультеті основ комп'ютерної грамотності, викладачі якого навчать впевнено користуватися Інтернетом і сучасними технологіями у повсякденному житті.

Лекції, екскурсії та практичні заняття на факультеті культури та мистецтва дозволять більше дізнатися про мистецтво, літературу та історію культури.

Розвинути свої творчі здібності з малювання, ліплення, шиття та інших видів творчої діяльності можна на заняттях факультету прикладного мистецтва.

Курси на факультеті психології допоможуть більше дізнайтися про психологію та особистий розвиток, краще зрозуміти себе та оточуючих, а також знайти гармонію у житті.

Для запису та отримання додаткової інформації звертайтеся за адресою:

вул. Б. Хмельницького, 62 та за номером телефону: 705-54-63, Катерина.

+ 0 -
  • 0
  • 272

Добавить комментарий