РФ атакувала портову інфраструктуру Одеської області: є жертви та поранений

Російські війська в ніч проти 10 липня атакували портову інфраструктуру Одеської області. Є загиблі, поранений мотрос. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер у своєму Telegram.

"Вночі ворог атакував Одеську область ракетами. Ціллю агресора була портова інфраструктура Одеського району. На жаль, двоє людей, охоронець та водій вантажівки, загинули", - розповів Кіпер.

Як зазначили в Одеській облпрокуратурі, внаслідок атаки загинув 50-річний водій вантажного автомобіля та 37-річний працівник порту.

Крім того, за даними голови ОВА, ще один чоловік, вахтовий матрос, отримав поранення. Нині постраждалий отримує всю необхідну допомогу в лікарні.

Пошкодження від уламків зазнали складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплоход. Через пошкодження судна, стався витік рідини.

Крім того, як додали в прокуратурі, пошкоджено і цивільне морське судно (під прапором Камеруну). Наслідки ліквідовуються.

Обстріл Одеської області
Після опівночі в Україні оголосили тривогу. У Повітряних силах попереджали про загрозу атак російських дронів-камікадзе. Згодом в Одесі повідомляли про вибухи.

Вже вранці у Повітряних силах розповіли, що окупанти атакували Україну дронами та ракетами, зокрема ракетою "Іскандер-М". ППО вдалося збити 14 із 20 дронів.

Зокрема, загарбники обстріляли припортову інфраструктуру Одеської області. Три ракети Х-59/Х-69 і три ударні БПЛА, як зазначили у Повітряних силах, не досягли своїх цілей.

+ 0 -
  • 0
  • 87

Добавить комментарий