Опалювальний сезон в Одесі розпочнеться у листопаді

Заступник Одеського міського голови Ганна Позднякова та директор КП «Теплопостачання міста Одеси» Валерій Іванов провели пресконференцію щодо готовності підприємства до нового опалювального сезону та його старту.

«Станом на сьогодні підготовлені до роботи всі котельні, що перебувають на балансі підприємства. Згідно з графіком виконано обпресування поверхонь нагріву всіх котлів котелень підприємства, усунені виявлені пошкодження по всіх котельнях, виконане гідравлічне обпресування всіх теплових мереж», - розповів Валерій Іванов.

«Акцентую увагу на тому, що тариф для побутових споживачів залишається на тому рівні, який був встановлений на 24 лютого 2022 року, і складає 1813 грн/Гкалл. Щодо безпосередньої дати старту запуску котелень у роботу — тут ми не маємо прив'язки до конкретної дати. Згідно з чинним законодавством, опалювальний період починається після відповідного розпорядження Одеського міського голови, якщо протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря становить +8 градусів за Цельсієм та нижче. За таких температурних показників підприємство почне забезпечувати теплом спочатку соціальні об?єкти, згодом — побутових споживачів. Якщо орієнтуватися на дані Гідрометцентру, можна констатувати, що опалювальний сезон в Одесі розпочнеться в листопаді», - зазначила Ганна Позднякова.

+ 0 -
  • 0
  • 29

Добавить комментарий