Мэрия возьмет на себя расходы по захоронению погибших в «Виктории» детей

Семьям, чьи дети погибли во время пожара в лагере «Виктория», будет оказана материальная помощь. Также город обеспечит похороны и погребение погибших.

Напомним, пожар в лагере «Виктория», расположенном по улице Дача Ковалевского, произошел в ночь на 16 сентября, во время пожара погибли три ребенка. По факту трагедии открыто два уголовных производства по ст. 270 ч. 2 УК Украины (нарушение установленных законодательством требований пожарной безопасности, повлекшее гибель людей и материальный ущерб в особо крупном размере) и по ст. 367 УК Украины (служебная халатность). Виновникам грозит до 8 лет заключения.

Розпорядження

Одеського міського голови

№ 909 від 16.09.2017р. 
Про вжиття невідкладних заходів

щодо надання допомоги постраждалим

внаслідок пожежі 
Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Одеської міської ради від 16 вересня 2017 року № 17, у зв’язку з пожежею, що сталася на території комунального позашкільного навчального закладу «Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс «Вікторія»: 
1. Надати матеріальну допомогу громадянам, постраждалим внаслідок пожежі, яка сталася на території комунального позашкільного навчального закладу «Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс «Вікторія». 
2. Відшкодувати за рахунок міського бюджету кошти, витрачені на поховання загиблих. 
3. Департаменту фінансів Одеської міської ради виділити з міського бюджету кошти на покриття витрат, зазначених у пунктах 1, 2 цього розпорядження. 
4. Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради здійснити виплату коштів, зазначених у пунктах 1, 2 цього розпорядження. 
5. Департаменту освіти та науки Одеської міської ради та департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради надати психологічну та медичну допомогу громадянам, постраждалим внаслідок пожежі. 
6. Департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради оприлюднити дане розпорядження у засобах масової інформації. 
7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою. 
Г. Труханов

+ 0 -
  • 0
  • 1 206

Добавить комментарий