Де краще вибрати й купити туристичний намет?

 

Успішність туристичного походу значною мірою залежить від того, чи зуміє турист правильно забезпечити собі відпочинок. Адже таким чином він зможе відновити сили для подальшого руху. Для цього необхідний зручний туристичний намет. Купити в Україні його можна, скориставшись пропозиціями нашого інтернет-магазину. У нас такі види спорядження представлені найбільш вдалими зразками від кращих сучасних виробників.

Як правильно вибирати туристичний намет?

Такий тип спорядження вибирається з урахуванням умов туристичного походу, який планується. Виходячи з цього, покупець може визначити найбільш оптимальні характеристики цих товарів. В нашому інтернет-магазині туристичні намети замовити онлайн можна різних видів. Критерії визначаються за фільтрами на сайті, інтерфейс якого є інтуїтивно зрозумілим для будь-якого покупця.

Виробники

У нашому інтернет-магазині можна підібрати намети різних конструкцій від таких відомих торговельних марок, як Alexika, Black Diamond, Easy Camp, Fjord Nansen, Hannah, Kelty, MSR, Pinguin, Sierra Designs, Terra Incognita, Tramp (Естонія), TrimmTrimm. Ми можемо гарантувати їх оригінальність, оскільки співпрацюємо з самими компаніями виробниками чи їх офіційними представниками в Україні без посередників.

Місткість

Це по суті розмір намету. Він визначається тим, скільки туристів планується розмістити для сну в такому спорядженні. Ми пропонуємо туристичні намети замовити на таку кількість подорожніх:

  • Один. Намет невеличкий, компактний, високотехнологічний.
  • Два. Це намети для пари або для родини з маленькою дитиною.
  • Три. Це більш місткі конструкції, в яких може бути передбачений тамбур.
  • Чотири. Такі намети розраховані на невелику туристичну групу.
  • П'ять і більше чоловік. Зазвичай такі конструкції розділені на кілька секторів.

 

Призначення

У залежності від того, для якого виду туризму потрібно підібрати намет, покупець може в нашому каталозі замовити такі конструкції:

  • Універсальні. Вони підходять для будь-якого виду туризму.
  • Кемпінгові. Це намети для ночівлі У більш-менш пристосованих умовах.
  • Для велотуризму. Моделі з тамбуром і накриттям для велосипеда.
  • Гірські та піші походи. Намети для них легкі, компактні, зручні в переносі.
  • Вага. Ми пропонуємо придбати намети, маса яких не перевищує 5 кг у найбільших громіздких моделях. Легке спорядження буде важити менше 1 кг.

Конструкція

Туристичні намети бувають одно- та двошаровими. Більш тонкі вибираються на літній сезон. Двошарові моделі дозволять захистити речі та туристів від опадів і зимових холодів. До речі, на холодну пору року можна обрати спорядження, яке розраховане на утримування тепла всередині та ізолювання вмісту намета від зовнішніх холодів.

Рекомендуємо вам в нашому інтернет-магазині туристичні намети замовити за цінами нижче ринкових з доставкою по Україні. Ви неодмінно залишитеся задоволені якістю такого спорядження та рівнем наших послуг.

+ 0 -
  • 198

Добавить комментарий