Триходовий шахтний котел

Триходовий шахтний котел Холмова На ринку є різні типи котлів від різних виробників. Сфери їх застосування також різняться. Згодом на зміну старим і неефективним прийшли досконаліші версії, наприклад, триходові.

Популярні моделі триходового котла на твердому паливі

Розглянемо деякі триходові моделі, якими користуються в Україні та інших країнах.

Hidromix Standard

Сталеві твердопаливні котли HIDROMIX серії «Преміум Автомат» призначені для опалення житлових, виробничих, побутових та інших приміщень, обладнаних системою центрального опалення. Конструкція дозволяє максимально ефективно використовувати тепло, що виділяється під час спалювання різних видів низькокалорійного твердого палива, таких як:

  • деревина;
  • дерев'яні відходи;
  • тирсу;
  • торф'яні брикети;
  • кусковий торф;
  • кам'яне вугілля.

В цьому випадку як основний вид палива слід використовувати цільну деревину твердих пор. Твердопаливний триходовий котел HIDROMIX преміум-класу може використовуватися в системах опалення як відкритого, так і примусової циркуляції на основі рідкого теплоносія. Робота агрегату можлива лише у режимі ручної подачі твердого палива.

Paskal DUO

Твердопаливний котел Paskal DUO – надійне та ефективне рішення для опалення будинку. Завдяки унікальному дизайну та високоякісним матеріалам це обладнання є найефективнішим і з максимальним ККД у 86% та водонаповненими ґратами, коли економія палива та економічність стоять на першому місці. Paskal DUO працює на будь-якому вигляді твердого палива та забезпечує стабільний та комфортний рівень температури у приміщенні.

Придбайте надійний та ефективний котел для свого будинку!

Combloc

Це компактний багатопаливний паровий агрегат. Двома основними варіантами парового котла, що працює на твердому паливі, були із вбудованою піччю та звичайний гібридний. Це означало, що вибір зводився до скорочення обсягів роботи на об'єкті та кращої реакції на навантаження обладнання з вбудованою піччю порівняно з обіцянкою вищої ефективності та гнучкості використання палива звичайного гібридного казана. Тому Combloc є ідеальним рішенням, зібравши найкраще з обох цих конструкцій.

«ACK3»

Серія «ACK3» є революційним досягненням в області котлів шотландського типу, що перевизначає галузеві стандарти завдяки інноваційному дизайну та неперевершеним характеристикам. Маючи великі камери згоряння та збільшені жарові труби, обладнання забезпечує виняткову швидкість потоку тепла, гарантуючи його ефективну передачу.

Однією з особливостей є використання технології потрійної циркуляції із використанням триходових трубок для оптимізації поверхонь теплопередачі. Цей інноваційний підхід підвищує ефективність та забезпечує чудову продуктивність у системах опалення. Серія ACK3, що має міцний корпус та використовує повністю автоматизовані виробничі процеси, гарантує максимальну надійність навіть у найскладніших умовах.

Випробуйте потужність потрійної циркуляції та покращіть свої системи опалення за допомогою серії «ACK3»!

Конструктивні особливості

Конструкції триходових котлів включає елементи, що гарантують ефективну віддачу тепла, у тому числі ґрати для води, теплообмінники та ін.

Серед особливостей продукту:

  • Компактна, монтована на рамі та модульна конструкція – скорочення займаної площі до 40%;
  • Попередньо ізольований та зібраний на заводі – скорочення обсягу робіт на об'єкті до 80%;
  • Гнучкість видів палива (біомаса, копалини) та систем спалювання;
  • Швидкий запуск та краща реакція на коливання навантаження;
  • Багатоходова гібридна конструкція з більшим об'ємом згоряння – більш висока ефективність;
  • Легке видалення золи та найкращий доступ для обслуговування.

Конструкція опалювального котла дозволяє розділити потік димових газів на два окремі потоки. Одна частина потоку передається безпосередньо в камеру допалювання і пройде перші дві тяги опалювального котла, куди прямують інші вихлопи. Виробники змоделювали обмеження поділу потоків вихлопних газів до камери допалювання з метою оптимізації процесу теплопередачі. Отримані результати показали, що характер потоку вихлопних газів залежить від величини теплової потужності опалювального пристрою. Зміна витрати вихлопних газів призвела до збільшення отримуваної теплової потужності при номінальному навантаженні на 4,2%. Подібний ефект не помітний при роботі котла опалення з мінімальним рівнем теплового навантаження.

Основні види палива, які зазвичай використовуються:

  • брикети;
  • вугілля;
  • деревина;
  • торф;
  • пелети тощо.

Ефективність порівняно з аналогами

Триходовий котел – продукт передових технологій. Все виробництво, дизайн та матеріали відповідають європейським та національним стандартам. Виготовлення котла здійснюється за допомогою автоматизації, що гарантує відсутність витоків. Розглянемо достоїнства товару.

Висока ефективність

Високий стандартний ККД до 96% (підтверджений CE) досягається за рахунок використання конструкції камери згоряння великого об'єму, що максимально збільшує теплопередачу. Опір газової та водяної сторон котла, втрати часу в режимі очікування зведені до мінімуму, а європейські норми досягаються правильним проектуванням.

Температури димових газів знижено до 175-185 C, а ефективність досягає 95-96%, що більше звичайних значень.

Екологічність

У виробничих процесах не використовуються небезпечні для довкілля матеріали. Постачальники надають сертифікати своєї продукції.

Велика камера згоряння забезпечує повне згоряння палива за низьких температур полум'я за рахунок використання оптимальних поверхонь теплопередачі. Сумісність пальників відповідно до норм дозволяє утримувати небезпечні гази, такі як окис вуглецю, оксид азоту, нижче встановлених норм. Висока ефективність досягається за рахунок стабільного, плавного та безшумного згоряння всіма пальниками, що відповідають стандартам. Всі ці значення перевірені у сертифікованих лабораторіях та отримали право на використання.

Зовнішній вигляд та тривалий термін служби

Усі сертифіковані матеріали, збалансована та надійна конструкція точок теплового розширення, сертифіковані автоматизовані методи зварювання, проектування та виробництво відповідно до європейських норм та затверджені методи автоматичного управління ресурсами забезпечують більш тривалий термін служби котла, ніж будь-коли.

Кришки котла виконані оцинкованою гарячим способом сталі та захищені від корозії та зовнішніх факторів захисним двошаровим покриттям органічного походження та спеціальною фарбою з естетичним шаром.

+ 0 -
  • 140

Добавить комментарий