Що таке суші сети, які вони бувають

 Якщо ви плануєте готувати їжу для великої компанії, виберіть суші сети. Великі набори ролів на різний смак будуть смачними усім гостям. До того ж сети підійдуть для свята, романтичної вечері. З нашими порадами вибір ролів приготування святкового меню буде проходити без проблем.

Які бувають сети

Серед великої різноманітності наборів ролів найбільшу популярність мають такі:

  1. Оморі – складається з популярних ролів – Такома, Філадельфія, Каліфорнія, Нігірі.
  2. Сендай – один із найкращих наборів суші-ролів для офісу, корпоративної вечері. Роли поєднують у собі пікантний сир, солонувату рибу, креветки, свіжі овочі. Сет складається з ролів Канада, Філадельфія-Ебі, Авокадо Чіз, Ебі-темпура, Кані-темпура.
  3. Окінава – це сет для найбільш вимогливих гурманів. До його складу входять суші Унагі вакабе, Ролл-кунсей, а також популярні варіанти класичних ролів Філадельфії: з лососем, керветкою, рол «Червоний дракон», Філадельфія з креветкою.
  4. Супер-спешл – сет з ролами «Салмон найт», «Боніта фреш», «Крафін», «Авокадо хевен» та суші в кунжуті.
  5. Сансет – набір із таких ролів: «Філадельфія лайт класична», «Фантастік», «Крафін». Це невеликий сет відмінно підійде для невеликої компанії чи романтичного вечору.
  6. У клієнтів є можливість замовити і суші «Зелений дракон», роли з лососем та креветкою.

Також ресторани пропонують до цих вишуканих страв різноманітні напої.

Переваги суші-сетів

Суші мають багато цінителів за свій оригінальний ніжний смак, свіжість, користь для здоров’я, натуральність. Це також красива та елегантна їжа. Суші сети мають такі переваги:

  • простота вибору (ідеально для тих, хто не знає, що таке японська кухня чи не впевнений у своєму смаку);
  • оригінальна можливість скуштувати нову страву та насолодитися новим смаком;
  • економія; багато ресторанів та суші-барів пропонують знижки за замовлення сета;
  • зручність;
  • різноманітність: клієнт може вибрати з багатьох варіантів найбільш підходящий;
  • суші-сети легко замовити додому.

Рекомендації щодо вибору суші сетів

Вибір страв може бути складним завданням, адже суші-бари чи ресторани пропонують своїм клієнтам безліч варіантів. Ось поради, що допоможуть правильно вибрати сет:

  1. Передусім слід визначитись із уподобаннями: які види начинки подобаються вам та гостям, а які – ні. Слід знати уподобання усіх присутніх.
  2. Потрібно звертати увагу на розмір порції. Ресторани чи суші-бари пропонують набори з різною масою: від 400 г до 2 кг і навіть більше. Розмір сету залежить від того, на скільки персон він готується та з яких складається інгредієнтів.
  3. Перед тим, як замовити сет, варто перевірити свіжість продуктів. З огляду на це слід замовляти набір ролів у ресторані, що має хорошу репутацію.
  4. Не слід нехтувати ціновим фактором: у різних закладах громадського харчування вартість наборів може суттєво відрізнятися.
  5. Слід оцінити умови доставки з ресторану: час доставки, вартість, сума мінімального замовлення.

Замовлення суші-сета – це сучасний вибір тих клієнтів, що надають перевагу стравам японської кухні та не боїться експериментувати. Це можливість скуштувати різноманітні смаколики, познайомитись із новими смаками, зекономити свій час та гроші.

+ 0 -
  • 83

Добавить комментарий