Губернатор Куцый вляпался в очередной скандал

Очередной скандал: Губернатор Куцый написал об открытии кислородной станции, купленной и установленной на донорские средства.

"Зараз знаходимось в Ізмаїлі, де відкриваємо кисневу станцію для місцевої лікарні. Це перший подібний проект для медичних закладів в Одеській області. Кисень тепер постачатимуть до всіх відділень лікарні. А це 160 ліжок. Станція дуже потужна та зможе виготовляти кисень навіть для Одеси. Ця киснева станція надзвичайно важлива, адже дві опорні лікарні Ізмаїлу лікують пацієнтів із коронавірусом зі всієї Бесарабії. Наразі допомогу отримують 20 мешканців району. Я вдячний банку Банк Південний, який виділив 1,63 млн грн на облаштування станції. Ще 780 тисяч було виділено з обласного бюджету, а Ізмаїльська мерія допомогла в реконструкції приміщення. Висловлюю подяку всім учасникам цього надважливого на сьогодні проекту. Маємо хороший приклад гідної співпраці бізнесу і державних структур.

Працюємо далі задля благополуччя наших громадян", - написал губернатор.

В то же время Андрей Ставницер и другие комментаторы пишут, что ни город ни ОГА ни губернатор не имеют никакого отношения к этой покупке.

 

И зачем он на этом пиарится и куда были потрачены 780 тысяч из бюджета - не понятно.

 

Не успели мы отойти от нацгвардии и режимных кабинетов, как тут уже приходится снова запасаться попкорно

+ 0 -
  • 0
  • 903

Добавить комментарий