На Одещині через недбалість нетверезої матері ледь не загинув її дворічний син

В Любашівці близько опівночі поліцейські виявили на одній із вулиць жінку, яка пила пиво, а дитина лежала у візку. Під час розмови громадянка говорила нісенітниці і ніяк не реагувала на те, що дворічний син у візочку стукає ніжками і задихається. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області.
Поліцейська, оглядаючи малюка, побачила, що він захлинається власними блювотними масами. Рахунок йшов на хвилини: Лариса Савескул негайно почала надавати дитині допомогу, після чого поліцейський екіпаж оперативно доправив її до лікарні. Медики оглянули хлопчика, провели з ним необхідні маніпуляції та залишили під наглядом.

Мати сина до лікарні не супроводжувала, її правоохоронці знайшли через дві доби. Як виявилося, у жінки проблеми зі здоров’ям і вона зараз проходить лікування в одному зі спеціалізованих медичних закладів.

У громадянки, крім сина, є п’ятирічна донька, яка мешкає у хрещеної матері. Хлопчик за рішенням соціальних служб тимчасово перебуватиме у тітки.
Подальша доля дітей вирішуватимуться після одужання матері. Ювенальні поліцейські і соцпрацівники тримають ситуацію під контролем», – повідомили в поліції.

+ 0 -
  • 0
  • 318

Добавить комментарий