У Балті почав роботу пересувний мамограф

20 вересня в рамках проекту онкологічного скринінгу населення в місті Балта розпочав роботу пересувний мамограф Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру.

У найближчі три тижні заплановано обстежити щонайменше 200 жінок. Далі — виїзд лікарів (мамолог,  гінеколог,  уролог, хірург та інші) для проведення консультацій на базі Балтської багатопрофільної лікарні. 

«Так покроково втілюється ініціатива голови Одеської обласної ради Григорія Діденка та генерального директора протипухлинного центру Вячеслава Полясного щодо доступності медичних послуг жителям віддалених районів області від півдня до півночі», — зазначили у протипухлинному центрі. 

Враховуючи затребуваність в обстеженні пацієнток не тільки з Балти, а й сусідніх міст, районів, областей зараз медичний заклад розглядає питання щодо розміщення мамографа у Балті на постійній основі, за прикладом Ізмаїлу. Щодо продовження роботи мамографа після 7 жовтня буде повідомлено додатково.

Запис на мамографію в місті Балта проводиться через кол-центр Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру за номером +38 (063) 610 00 03.

+ 0 -
  • 0
  • 517

Добавить комментарий