В Одесі відбувся мініярмарок вакансій «Одеський ринок праці – Заякорись в Одесі» для внутрішньо переміщених осіб

6 квітня 2023 року в приміщенні Центру інтегрованих соціальних послуг відбувся мініярмарок вакансій «Одеський ринок праці – Заякорись в Одесі» для внутрішньо переміщених осіб та всіх, хто шукає роботу.

Ярмарок вакансій – це унікальна можливість для всіх шукачів знайти перспективну роботу за фахом, а для роботодавців – підібрати на вакантні місця працівників, які найбільш відповідають вимогам.

Під час заходу свої вакансії представили: консультанти Одеського муніципального центру сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб, представники Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості, Луганського обласного центру зайнятості, установ комунальної сфери, фармацевтичного та готельного бізнесу.

До шукачів роботи звернулася заступниця міського голови Світлана Бедрега.

«Такі заходи, як мініярмарки вакансій, мають як швидкий результат – можливість працевлаштування за результатами співбесіди, так і пролонговану дію – отримання шукачами нових навичок щодо подальшого пошуку роботи. Так, за період роботи Центру сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб та його філій майже 700 осіб знайшли собі роботу. Наразі в базі вакансій підприємств та установ комунальної власності територіальної громади міста Одеси, інших суб’єктів господарювання є в наявності близько 1000 вакансій», - зазначила віцемер.

Також до мініярмарку вакансій доєдналася представниця Української філії відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «АКТЕД» Людмила Шевченко. Вона подякувала міській владі Одеси за плідну співпрацю з питань підтримки внутрішньо переміщених осіб та сприяння їх інтеграції у місцевий ринок праці.

У зв’язку з наближенням Великодня шукачі роботи отримали смачні пасхальні кекси, які були виготовлені на Одеському хлібозаводі № 4.

Усього в заході взяли участь понад 200 осіб, більшість з них – внутрішньо переміщені особи.

+ 0 -
  • 0
  • 383

Добавить комментарий