В Одеському районі поліцейські викрили зловмисника, який організовував незаконний виїзд військовозобов’язаних чоловіків закордон

Це 28-річний мешканець Біляївської ОТГ. Свої послуги чоловік оцінював у 2100 доларів США.

Оперативники Одеського районного управління поліції № 2 та Управління міграційної поліції Одещини встановили, що біляївець налагодив схему нелегального переправлення громадян призовного віку через державний кордон України до республіки Молдова. Злочинну схему задокументували разом зі слідчими територіального підрозділу поліції.

Було встановлено, що з «ухилянта» фігурант брав по 2100 доларів США.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру в організації незаконного переправлення особи через державний кордон України, сприяння його вчиненню порадами, вказівками та усуненням перешкод, вчинені з корисливих мотивів. Цей злочин передбачений ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які можуть бути причетними до даного правопорушення.

+ 0 -
  • 0
  • 267

Добавить комментарий