В Одесі поліцейські викрили трьох місцевих жителів у порушенні правил торгівлі тютюновими виробами

53-річна жінка та двоє чоловіків віком 47-ми та 58-ми років на Старосінній площі та в Новощепному ряду продавали з рук цигарки без марок акцизного податку.

Загалом у трьох правопорушників правоохоронці вилучили майже півтори тисячі пачок контрафактної продукції, вартість якої складає близько сімдесят тисяч гривень.

Відносно жінки та старшого за віком чоловіка дільничні офіцери поліції відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції №1 склали протоколи за ч.1 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а відносно молодшого «реалізатора», який має «досвід» у торгівлі безакцизним товаром і піддавався за це адміністративному стягненню - за ч. 4 цієї ж статті.

Роздрібна або оптова торгівля тютюновими виробами без марок акцизного податку карається штрафом від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі, а от аналогічні дії, вчинені протягом року повторно, тягнуть за собою накладення штрафу від восьмисот до однієї тисячі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

+ 0 -
  • 0
  • 247

Добавить комментарий