Список вулиць та населених пунктів Одещини, де можуть вимикати світло

В результаті через ракетний обстріл постраждав один з об’єктів електропостачання, що живить Одеський район області. Аварійні бригади енергетиків докладають необхідних зусиль, щоб повернути світло для всіх жителів. Разом з тим компанія ДТЕК Одеські електромережі попереджає про можливість стабілізаційних відключень електроенергії. Їх будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго. Для того аби одесити та мешканці області могли заздалегідь підготуватися, компанія публікує орієнтовний перелік населених пунктів та вулиць, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання.

З переліком вулиць та населених пунктів Одеси та Одеської області, де потенційно можуть вимикати світло, можна ознайомитись в галереї.

Тимчасові стабілізаційні відключення можуть розпочатися в будь-який час після розпорядження НЕК Укренерго і триватимуть до того моменту, поки не зменшиться навантаження і не стабілізується енергосистема.
Аварійні бригади докладають всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної адреси. Однак, в окремих випадках, через масштабність пошкоджень енергосистеми світла може не бути довше.

Інформацію про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання повідомлятимуть додатково на сайті ДТЕК Одеські електромережі.

+ 0 -
  • 0
  • 540

Добавить комментарий