Влада області спільно з ДТЕК Одеські електромережі готують план по стабілізації ситуації з відключеннями електроенергії

Сьогодні, 17 листопада, відбулася зустріч представників Одеської обласної військової адміністрації та ДТЕК Одеські електромережі. Про результатам зустрічі буде розроблено спільний план стабілізації ситуації з екстреними відключеннями електропостачання на Одещині, він буде узгоджений з НЕК Укренерго.

Про це повідомляє прес-служба ДТЕК Одеські електромережі.

Нагадаємо, що через складну ситуацію в енергосистемі, спричинену повторними масованими обстрілами об’єктів енергоінфраструктури України 15 листопада, НЕК Укренерго надав розпорядження щодо значного зниження потужності споживання електроенергії у низці областей. В тому числі на Одещині.

Через це ДТЕК Одеські електромережі змушений застосовувати екстрені відключення світла для понад 70% Одеської області.

“Компанія розуміє, що застосування екстрених відключень електроенергії для такої значної кількості клієнтів в Одеській області спричиняє дискомфорт для мешканців. Тому ДТЕК Одеські електромережі разом з військово-цивільною адміністрацією Одещини ініціювали розробку плану стабілізації ситуації. Планується, що низку заходів передбачених планом, до кінця цього тижня буде погоджено з НЕК Укренерго”, – повідомляють енергетики.

+ 0 -
  • 0
  • 1 541

Добавить комментарий