Богуслаєв сяде за зраду. Васьков наступний?

Сьогодні, 24 жовтня 2022 року, СБУ опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента АТ «Мотор Січ», які підтверджують його співробітництво з ворогом. Нагадаємо, 22 жовтня стало відомо про арешт одного з найбагатших людей країни – президента АТ «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва. СБУ затримала президента промислового гіганта за підозрою у роботі на країну-терориста. Навіть після повномасштабного вторгнення агресора посадовець, який раніше неодноразово обирався народним депутатом від «Партії регіонів», продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. Тим самим — фактично підтримував ворога та допомагав йому обстрілювати українські міста і села.

«Пару років тому ми з Олексій Сталкер задовбували державні органи і суспільство необхідністю перестати торгувати з РФ. Невідомі патріоти тоді навіть розмалювали паркани «Мотор Січ» написами «Вбивці. Торгують на крові». Але знаєте що цікаво? Суспільство і «експертне середовище» тоді нас засудили, адже ми радикали, а вони гроші заробляють і податки платять.

Українцям знадобились ракети в хаті, щоб зрозуміти, що росія - це ворог з яким треба воювати, а не торгувати. Та і зараз в Україні продовжує працювати російський бізнес, який українська влада цнотливо не бачить», - відзначив експерт Аналітичного центру «Левіафан» Микола Мельник.

Слід зазначити, що «герой» України В’ячеслава Богуслаєва неодноразово втрапляв в халепу. Наприклад, в 2013р. набуло поширення відео з одного з московських нічних клубів, де 74-річний нардеп перебувавав у компанії 21-літньої дівчини, що масажувала йому на геніталії через одяг. Але тоді «поважну» людину влада відмазала. Кожного дня, коли Богуслаєв працював у Верховній Раді, він вранці на особистому літаку прилітав до Києва із Запоріжжя на сесійні засідання, а ввечері ... повертається додому. І це вважалось нормальним. Також тодішня влада робила вигляд, що не знає про віллу сина нардепа Олександра, та закордоне майно родини Богуслаєва. До речі, за даними журналу Форбс, активи Богуслаєва складають більш ніж 300 млн долл. США. Микола Мельник вважає, що ці гроші повинні працювати на державу, яка зараз виборює свою свободу у патронів Богуслаєва.

На думку експерта, який, до речі, з перших днів війни знаходиться на передовій, нарешті СБУ звернула увагу за запроданців нашого народу. Це – перший дзвіночок. Наступним, вважає Микола Мельник, повинен стати заступник міністра інфраструктури, один з «пташенят» Партії регіонів Юрій Васьков. Мельник нагадує, що до Васькова та його кумів-подільників вже кілька разів приходили «у гості» правоохоронці. Поки що Васьков зміг викрутитися та й досі сидить на «зерновій схемі». До речі, цікаво, що однією з компаній, які заробляють мільйони на вивозі українського зерна, є російська «Трансшіп» давнього товариша Васькова Андрія Іванова.

+ 0 -
  • 0
  • 487

Добавить комментарий