Арестович покинув Україну завдяки листу ГУР – ЗМІ

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович виїхав за кордон завдяки листу Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Про це пише NGL.media з посиланням на джерело у прикордонній службі.

Як зазначається, Арестович виїхав 4 вересня 2023 року у Польщу через пункт пропуску «Краківець — Корчова» і вже майже п’ять місяців не повертається в Україну.

Раніше сам Арестович підтвердив, що зараз живе у Нью-Йорку. Він казав, що приїхав до Сполучених Штатів на запрошення як «незалежний експерт з українського питання». Він не уточнив, на яких підставах виїхав. Але заявив, що у США працює з think tank-ами, представниками політичного та релігійного істеблішменту.

За даними NGL.media, раніше Олексій Арестович також неодноразово виїжджав за кордон. Наприклад, на початку травня 2023 року він також виїхав через «Краківець» завдяки листу ГУР і повернувся в країну лише наприкінці червня, провівши за межами країни майже півтора місяця.

Як пишуть розслідувачі, з часу повномасштабного вторгнення Арестович виїжджав за кордон ще сім разів на інших підставах — наприклад, на підставі рішень голови ДПСУ, як радник Офісу президента тощо. Ці поїздки тривали не довше дев’яти днів.

Раніше ми писали, що столичні слідчі після звернення групи народних депутатів розпочали кримінальне провадження проти Арестовича щодо неправдивого повідомлення про злочин.

Також нагадаємо, що ексрадник Офісу президента України Олексій Арестович має намір балотуватися на наступних президентських виборах.

+ 0 -
  • 0
  • 209

Добавить комментарий